Webshop gemaakt voor Daar Agrotechniek

We hebben weer een tof project afgerond, namelijk een webshop voor Daar Agrotechniek. Zij draaien al een aantal jaar mee op het gebied van Agrotechniek. Inmiddels zijn hun diensten in het verlengde hiervan flink uitgebreid en leveren ze onder andere verschillende producten voor diverse toepassingen. Tijd dus voor een webshop!

In recordtempo van start naar live webshop

We begonnen met het ontwerp in Adobe XD, waarbij we gebruik konden maken van de bestaande huisstijl. Hierdoor was het mogelijk om snel een strak en eenvoudig design neer te zetten dat perfect aansloot bij de wensen van de klant. Het doel was om een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop te creëren waarin klanten makkelijk kunnen navigeren.

Na goedkeuring van het ontwerp hebben we de webshop snel ontwikkeld in WordPress met WooCommerce. Dankzij het eenvoudige design en de soepele samenwerking konden we de webshop in recordtempo live zetten. De integratie van de betaalomgeving en zoekfunctie zorgt ervoor dat de webshop klaar is voor verdere groei en uitbreiding.

Probleemloos betalingssysteem

Daarshop.nl is voorzien van een soepel werkende betaalomgeving. Hiervoor hebben we een koppeling gemaakt met Mollie, een betrouwbare betaalprovider. Door de integratie van iDEAL kunnen klanten eenvoudig en veilig hun betalingen uitvoeren. Het opzetten van deze betaalomgeving verliep vlot: de klant koppelde zijn rekening, voerde een verificatie uit en was klaar om betalingen te ontvangen.

Ook het beheer van de webshop is eenvoudig gehouden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van WordPress en WooCommerce kan de klant zelf gemakkelijk producten toevoegen, bestellingen beheren en betalingen volgen, zonder ingewikkelde stappen.

"Met Mollie en iDEAL ontvangen we snel en probleemloos betalingen, wat ons veel administratief werk bespaart."

Op maat gemaakte webshop voor maximale efficiëntie

We hebben een webshop ontwikkeld die volledig is afgestemd op specifieke wensen. Door maatwerk toe te passen, konden we een platform creëren dat perfect aansluit bij hun bedrijfsprocessen. Van het eenvoudige productbeheer tot de automatische betaalomgeving: alles is zo ontworpen dat het de dagelijkse werkzaamheden van Daar Agrotechniek eenvoudiger maakt.

Het resultaat is een webshop die efficiënt werkt, zonder overbodige functies. Klanten kunnen snel vinden wat ze nodig hebben, terwijl het bedrijf zelf minder tijd kwijt is aan administratie. Deze maatwerkoplossing zorgt ervoor dat ze zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: hun groei en productie.

Wil jij een webshop laten maken?

Laat ons je helpen!

Een webshop klaar voor de toekomst

De webshop van DAAR Agrotechniek is gebouwd met het oog op de toekomst. Dankzij de schaalbaarheid van WordPress en WooCommerce kan de webshop eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe producten en functies. Dit biedt Daar Agrotechniek de flexibiliteit om mee te groeien met hun ambities, zonder ingrijpende veranderingen. Een solide, toekomstbestendige oplossing waar ze jarenlang op kunnen vertrouwen.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Naam
Email
Bericht